Det händer lite nu för tiden.

Pga väder och underlag så händer det inte så mycket med Sune tyvärr :( Det är skridskobana mest överallt. Men i torsdags kväll gick det faktiskt att longera i trav i paddocken ( vill inte rida på så dåligt underlag, han har fullt upp med att hålla sin egen kropp i balans i superhalkan)....solen hade värmt så pass under dagen att isen mjuknat och broddarna kunde göra sitt jobb. Sune va lugn som en filbunke trots flera dagar i vila. (JIPPPPIIII!!!!)
Han fick vila igen på fredan då isen återigen va kormanthård. Jag gav honom en mysstund istället...och resultatet blev en välborstad och harmonisk häst OCH en hårig matte.
 
Lördag mitt på dan tog jag ut Sune i hagen och longerade honom inspänd där...det fanns nämligen ett ställe där det fanns lite snö :(
Och snö = fotfäste för fyrbentingen :)
Han va riktigt fin & arbetsvillig!!
Efter motioneringen fick hästarna lunch....vilket alltid är uppskattat. Sune + Ylli = sant
 
När jag va klar i stallet tog jag hunden på en promenad, även den på isigt underlag. Hunden va riktigt nöjd när vi kom hem...så efter bara minuter sov han djupt med höga snarkningar. 
Tänk att få ha möjlighet att få vara i den här charmknuttens närvaro 24-7. Han ger mig många skratt kan jag säga.
Underbara <3
 
HÖLL PÅ ATT GLÖMMA!!!, jag har ju haft nöjet att få följa med vänner på träning också. Förra söndagen fick jag åka med mina vänner på kosseträning med deras hästar. Det är sååå kul att få komma iväg och göra andra saker än dom vanliga vardagliga sakerna. TACK för att jag få följa med!! Ni vet vilka ni är!!
 
 
 
 
 
 

Ojämnt väder

Igår var det -13 grader på dan och idag +2…snacka om växlande väder.

När jag kom till stallet i går kväll så kom Sune galopperande mot grinden med Ylli tätt i hälarna…han va nog träningssugen :)

Tog in och gjorde iordning honom för longering och passade på att prova ”buffen” jag fick på jobbet av en kollega…en reklambuff med Aftonbladets Sportbladet på….en ROSA!!!

 
 Sune visade verkligen va han tyckte om den :)

 

mittlivmedsune.blogg.se

Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv med min American Paint som heter Superior Son of a Gun men som i vardagen kallas för Sune.

RSS 2.0