Regnväder

Då det regnat oavbrutet i flera dagar så har det inte blivit nån träning med hästen. Men en longering i stormen härom kvällen lyckades jag få till. Och då det blåser och flera vilodagar så visar Sune sig från den vilda sidan. Han visade sin matte att han minsann kan knäcka extra som rodeohäst. 
Men så igår kväll så visade han sig från sin bästa sida igen :)...han gjorde exakt som jag ville och bad honom om. Skitigt som bara den på planen var det, så dom vita benen va allt annat än bita ;)
 
Nu idag red jag....han är helt fantastisk!!!! Älskade vita häst<3
 
Det va fortfarande blött på planen men inte alls som i går. 
Sune fick träna samling, öppnor och slutor i alla gångarter, några byten och till sist lite spinnövningar. 
 

Love

Hjärtat blir alldeles varmt när jag får tillbringa tid i lugn och ro med Sune <3
 
Nu i kväll va jag ner till stallet för att motionera Sune, det blev longering inspänd....i morron ska jag rida :) har ju inte ridit på ett tag nu....men i morron är det dags :)
Efter motionering så borstade jag igenom han riktigt, flätade om svansen, smörjde hovarna, ryktade och fixade. Han njuter verkligen av närhet den lilla vita kusen.
 
 
 
 

Lite ärenden gjorda

Vaknade i morse vid 5,30 av att det ösregnade ute, tråkigt :(
 
Hade bestämt med Anna (Frökens matte) att jag skulle komma in och köpa hästmat och samtidigt träffa henne :) mamma skulle oxå följa med, kul för henne att se nåt annat än hemma och affärn :)
 
När sen kom hem så bytte jag om och åkte ner till stallet, mockade och fixade foder. Tog sen in Sune och gjorde klar honom för ett motionspass. 
Han fick sin nya svanspåse som han fick av Maria i lördags när jag va upp och hälsade på henne i hennes nya bostad. Vi fick även ett fleecetäcke :) supertack!!!!
 
När jag sen kom hem så tig jag en prommis med hundarna (Walle är hos mig och Ax) innan jag fixade lite mat. Kröp ner i soffan under filten och där sitter jag nog testen av kvällen :)
 
 

mittlivmedsune.blogg.se

Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv med min American Paint som heter Superior Son of a Gun men som i vardagen kallas för Sune.

RSS 2.0