Hjärtat

Igår morse när jag skulle lämna igen Meja och ta ut hästarna så pep Sune hela vägen ut....det betyder att han har energi som pyser över. Lite som en sån där gammal kaffepanna som piper när det kokar. :)
 
Så när klockan blev runt 13 åkte jag ner och longerade inspänd över bommar. Han höll sig i skinnet och använde energin till att arbeta. 
 
Lill hjärtat mitt <3

Snälla människor

 
Jag har turen att ha snälla människor runt omkring mig. Dom ställer upp och sköter mina djur när jag är iväg på annat. 
Superstort tack till mina föräldrar och till familjen Nyman- Olsson. Ni är guld värda!!
 
 
 

Energisk

Nu ikväll hade jag en arbetsvillig och energisk häst att arbeta med. Han tog verkligen tag i uppgifterna och hade full fokus. Sune är verkligen härlig att arbeta med när han ger sitt yttersta :)

Tyskland och Europaint 2014

Vi åkte hemifrån vid 13 tiden på tisdagen den 26/8 och åkte då ner till Kungsvikstorp och övernattade där. Onsdag morron åkte vi vidare till Hörby för sista övernattningen innan målet i Kreuth. Torsdag fm var det dags för veterinärintyg för att överhuvudtaget få ta med hästarna från Sverige.
 
Vid 20,30 åkte vi i väg till färjan över till Danmark.
 
Den här gången tog vi en annan färja, Rödby-Pottgarden, en resa på 45 minuter istället för förra årets båtresa på 3 timmar. Maria blir ju riktigt sjösjuk, men den här korta resan funkade riktigt bra 
Resan ner till Kreuth Rieden gick riktigt bra…lite trött vart man ju eftersom vi körde hela natten….vi va framme i Kreuth vid 10 tiden.
Hästarna hade tagit resan kanonbra. Vi lastade ur alla sakerna och möblerade in i tackboxen. Efter det tog Maria ut Woody på en promenad.

När allt i stallet va klart åkte vi och checkade in i lägenheten, packade upp och tog oss en snabbvila på 2 timmar innan vi åkte till stallet igen. Senare på kvällen skålade tjejerna på rummet.
 
För Maria & Woody gick tävlingen kanon!!!
Här är resultaten:
Halter Amature Senior Gelding- 2 plats och Reserve Grand Champion x 2 och 3 vinster samt Grand Champion och Guld medalj

Halter 3yr & older Geldings- 1, 1, 2, 1, 1, 4st Grand Champion samt 1 Reserve Grand Champion och Guld medalj.

Novice Amature Western Pleasure- Opl

Novice Amature Hunt Seat Equitation- 2, 2 och total 3:a

Amature senior HUS- 1, 4, 0, 4, 4 och totalt 5:a

Senior HUS- 3, 3, 5, 0, 6 och totalt 3:a Brons medalj.
 Lagen som deltog i Nations Cup fick i uppgift att göra en käpphäst...och det landet som vann va naturligtvis Sverige :)
Hemfärden började kl 5 söndag morron, vi kom till färjan i Pottgarden vid 16 tiden…vi hade bestämt att titta in på bordershopen, men bordershopen på detta ställe va ingenting man endast tittate in i…det va nämligen 4 våningar av en hel finlandsfärja!!! Vån.1 va fylld med öl och dricka, vån.2 med vin, vån.3 med sprit och likörer och vån.4 med godis….gissa om det handlades ..hihi. När vi sen va klar med all handling så åkte vi till färjan. Färjan från Pottgarden går varje halvtimme, så det blev knappt nån väntan alls.
Första övernattningen gjorde i Hörby för att sen fortsätta måndag morron till Uppsala för sista övernattningen innan hemfärden. Tänk att det är så skönt när man ser Njurunda kyrka…man är lixom ”hemma” då 
Pappa kom ner till macken och hämtade mig och all packning. Hämtade Arrax hos föräldrarna innan jag styrde bilen hem. Tänk va skönt det är att komma hem <3
Under Tysklandsvistelsen så gick jag ner 3 kilo, resultatet på 6 veckor är 14 kilo 
Jag tog en hel del bilder med nya kameran, men då datorn hemma inte vill samarbeta riktigt så kommer det ta ett tag innan jag kan visa dom….men dom kommer!!

mittlivmedsune.blogg.se

Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv med min American Paint som heter Superior Son of a Gun men som i vardagen kallas för Sune.

RSS 2.0