Sjukstuga

 
Det här ska bota min spottsten....bara att börja knapra :)

Inköp

När jag kikade in på FB igår kväll så såg jag en fårskinnspad som skulle säljas...och jag nappade direkt :) Turen va med mig och jag fick köpa den....så i morse när jag kom på jobbet så satte jag över pengarna till säljaren och hon bekräftade att hon skickar den i morron :)

Jag har ju ingen dator hemma........igen. :(
Fick ju tillbaka den den 5 december efter service och nu är den inskickad igen. Den ska väl hålla mer än 2 månader?

Idag lunchade jag med Maria, och hon berättade om clinicen som hon va med på i helgen. Hon berättade om lite olika övning osv. Jag blev inge sugen alls att vara med.....inte alls ;) Det riktigt kliar i hästtränings ådran :)
Men ådran får hållas 1 månad till.
Och under den här tiden måste jag få fingrarna ur och köra ner alla saker till nya stallet...det ska bli skönt at få komma i ordning.

Tråkig söndag

Igår kväll så hade jag och Moa filmkväll....det va mysigt, och framför allt kul att göra nåt. Jag har sååå tråkigt nu när jag inte har nån häst som tar tid. Tack gulliga Moa för att du tog dig tid med "tant" :)
 
Och idag har mina tankar mest varit i Uppsala.....jag har flera personer/ekipage som är där på clinic, och jag är så avundsjuk på dom :) och ni vet.....får man inte vara på clinic, fixa med egna hästen så får man helt enkelt åka till nån med häst och tillbringa lite tid där..... :) och även den här gången fick stackars Moa vara måltavlan. 
 

Längtar som ett tok

Jisses vad jag längtar till lördag....då ska jag äntligen få träffa den stoa vita fyrbentingen :)
 

Förändring

Det har varit en del förändringar i mitt liv ett tag nu...och igår va inget annorlunda. Jag bytte bil igår...så nu kör jag en starkare bil som har större chans att dra hästtransporten lättare.
 
Den förra hade stora problem med just det.

På lördag ska jag ta min "nya" bil och Moa med mig ner och hälsa på Sune. Det ska bli roligt...har ju inte varit ner på 2 veckor eftersom jag jobbade i helgen som va.Men jag har fått rapport om hur det går för honom...och nu sist så hade han gjort 3 kanon byten på en hand OCH avslappnad!!! Hon skriver att hon gillar honom....och det värmer ju mitt hjärta. Eftersom han är "lite" speciell så antingen hatar du eller älskar du den vita faran. Och att Regina gillar honom gör ju att det känns ännu mer rätt att ha honom där.
 

Återbesök

I eftermiddag ska hunden på återbesök för tassen. Han slutade äta smärtstillande i går morse och antibiotikan i går kväll. Så nu ska det bli intressant och se vad dom säger. Tassen har gått ner till det normala men det finns en liten knöl kvar mitt uppepå....men han har inte ont om man tar på den. Nu är det bara att hoppas att han håller tassen frisk. Han va så ynklig när han hoppade på 3 ben...och det va naturligtvis synd om honom när han hade så ont.

Vunnen vara

På nyårsafton så vann jag ett bud på Tradera...och i vanlig ordning så väntar man på vinnarmail inför betalning. Inget mail kommer på 5 dagar så då mailar jag säljaren...inget svar förrän den 21 januari, där säljaren säjer att han är utomlands och kommer hem veckan efter.
När jag tittar på hand omdömen på Tradera så är det många röda omdömen (negativa omdömen).
Så i lördags kommer det ett mail där han vill ha betalt. Och till saken hör är att mailen undertecknas med olika namn i varje mail. Jag svarar att jag inte känner att jag litar på honom efter det som hänt och säger oxå att han får skicka varan med postförskott. Det skulle kännas mycket bättre om jag får lösa ut varan när den kommer...och då får ju han sina pengar oxå. Han går inte med på postförskott.

Vad tycker ni att jag ska göra? Tar gärna emot tankar och ideér.

mittlivmedsune.blogg.se

Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv med min American Paint som heter Superior Son of a Gun men som i vardagen kallas för Sune.

RSS 2.0