Stolt som fasen

Åkte ner och longerade Sune med Pessoaselen nu ikväll och han va riktigt fin och följsam. Han fick springa lite bommar oxå.
I morron blir det ridning.....men det är lite tråkigt att vara utan Moa i stallet... <3

Men Moa har ju i dag gjort sin första tävlingsklass, och det va en showmanship youth. Och hon och Tiny gick och vann!!!! Dom är verkligen duktiga. Jag ärså glad för deras skull och naturligtvis hur stolt som helst!!!!

 

Dom har 2 klasser kvar innan dom får kväll....klasserna som är klar är HUS och Huntseat.


Magsjuka

Finns det värre än att spy???

Slutade tidigare i tisdags från jobbet eftersom Sune skulle få ny skor och mindre fötter :) Efter skoningen så åkte jag med Moa till Birsta då hon skulle köpa dom sista sakerna hon behövde inför resan till Skåne och tävling. När vi va på hemväg så kände jag en olustkänsla i magen....och sen på natten ca det kört. Bästa kompisen man har när man inte mår sådär jättebra måste ju helt enkelt vara toan.
 
Idag mår jag dock mycket bättre, så idag blir det till åka till stallet och fixa med kusen lite


PK= V

Ja, pannknack för mig ger vila till Sune.

Ikväll blir det bara till att åka ner tillstallet ochgöra iordning box,vatten och mat...sen hem och kurera skallen.

I morron tänkte jag åka till THF och kika på 3 årstestet som ska hållas där. Får se om det blir ensam eller om nån följer med.

Det håller i sig

Tisdagen bjöd på regn.
 
Red i går igen....och samma som sist så va han super. :) Han bara gör sitt bästa och lyder order direkt när jag ger dom.
I går körde jag övergångar och samling....fixade och trixade med Sara Simons övningar, och dom funkar även på min kuse :) Det ska bli så kul att få vara med på hennes nästa clinic. Ser redan fram emot den. :)
Då lär vi ju ha lite att jobba på min kuse och jag...det ska bli skönt. Och hon är en tränare i min smak....en som inte bara mjäkar på utan säger vad som är fel...det är ju det vi ska lära oss av. Jag har ridit för tränare som nästan ber om ursäkt att dom sagt vad man ska göra, eller en tränare som jag tränade för 1 tillfälle som inte ens såg om hästen hon tränade för tillfället gick i korsgalopp eller om den gjorde rena byten. Det kändes som om jag visste och kunde mer än vad hon kunde. Behöver jag säga att jag inte red för henne fler gånger.
När jag sen kom hem så hoppade jag in i duschen och efter det blev det soppa, skorpor och tv.

Ikväll blir det longering med Pessoaselen för Sune´s del.

SuperSune

 
 
Igår hade jag och Moa bestämt att rida tillsammans,och medan vi gjorde stallet så hade Tiny väldiga problem med en älg som stog i hagen ovanför, han gick sakta uppåt mot älgen, vände och drog åt sig rumpan utifall älgen skulle komma och bita han i rumpan för att sedan vända och gå mot den igen. Moa och jag gick upp och kikade på älgen.....och när vi kom ner till Tiny´s hage igen så stog han på helspänn.
 
Så efter vi gjort klart stallet så sadlade vi på kusarna och gick ut i paddocken. Sune kändes fin....han ville vara låg...lite för låg vissa stunder. Tränade förvända galopper, några byten och fattningar.
Efter ridningen så fick hästarna gå ut i hagen igen, med lunch. Men han kunde inte hålla sig från att gå och kika på när Meja grävde efter sork precis utanför Sune´s haghörn.
Jag ser fram emot ridning ikväll oxå...för det verkar som om solen tänker hålla sig framme :)

Idétorka

???? vet inte riktgt vad jag ska skriva.
 
 
 

mittlivmedsune.blogg.se

Här på bloggen kommer jag att skriva om mitt liv med min American Paint som heter Superior Son of a Gun men som i vardagen kallas för Sune.

RSS 2.0